VARMRÄTTER

 

Kycklingjambalaya
 

4 pers. 25 min.

500 g kycklingfilé
Salt, peppar, chilikrydda, oregano
Olja till stekning
2 skivade chorizokorvar
2 finhackade vitlöksklyftor
250 g romanesco buketter eller broccoli
1 grön paprika i mindre bitar
8 skållade, skalade tomater i klyftor
2-3 st. stjälkselleri i mindre bitar
250 g skalade räkor

Dela kycklingfiléerna på längden, krydda dem och stek dem klara. Lägg dem över till gryta. Stek sedan chorizo med grönsaker, vitlök men spara toppen på sellerin till garnering.
Tillsätt alltsammans i grytan och låt puttra samman en stund utan att grönsakerna förlorar sin spänst. Rör ner räkorna och låt allt bli varmt. Smaka av med kryddor. Servera genast med bröd till!
Smaklig måltid!

 



04 september 2012

 

 

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept