VARMRÄTTER

 

Kycklingklubbor tandoori


4 port.


4 kycklingklubbor
matolja
salt
citronpeppar

Marinad:
2 msk fransk senap Provencale
3 dl naturell yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk riven ingefära
1 tsk gurkmeja
1 msk paprikapulver
1 msk matolja

Ugn 200C

Blanda samman alla ingredienserna till marinaden.
Lägg kycklingklubborna i dubbla plastpåsar. Häll marinaden över. Knyt ihop och skaka om. Lägg påsen kallt minst 3 timmar. Vänd den då och då under tiden.
Tag upp kycklingklubborna och låt dem rinna av väl. Pensla dem med lite matolja.
Grilla kycklingklubborna 30-40 minuter. Vänd dem en gång efter halva tiden. Krydda med salt och citronpeppar. Bjud skivad, grillad bakpotatis eller färsk potatissallad och grillade grönsaker till.



18 november 2013

 

 

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept