Fisk



Gratinerad hoki med spenat och keso
2 port. Under 45 min.
 


125 g fryst bladspenat
400 g hokifilé
2 port ris eller annat gryn
½ gul lök
1 msk smör eller margarin
125 g keso
salt och peppar
2 tomater

Tina spenat och fisk.
Koka ris eller gryn enligt förpackningens anvisning.
Sätt ugnen på 200˚C.
Skala och hacka löken. Fräs den i en stekpanna med matfettet. Krama ur spenaten och blanda ner den med löken. Fräs ytterligare ett par minuter. Vänd ner keso i spenaten och smaka av med salt och peppar.
Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en ugnssäker form. Skiva tomaterna. Fördela spenattopping och tomater på fisken. Sätt in mitt i ugnen ca 25 min.
Servera med ris eller annat gryn.


06 november 2012

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept