Translate to any language:

Fisk



Torsk med kaprisstekta haricots verts och rucolacrème


4 personer

 5 min.

600 g torskfilé
900 g fast potatis
Salt
Peppar
150 g haricots verts
65 g ruccola
2 dl crème fraiche
250 g körsbärstomater
2 msk kapris
1 msk olivolja

Tina fisken.
Sätt ugnen på 200°C.
Skala och skär potatisen i bitar, koka dem i saltat vatten.
Koka haricots verts mjuka i saltat vatten och spola dem kalla.
Grovhacka och mixa häften av rucolan med crème fraichen och smaka av med salt och peppar.
Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Stek den mitt i ugnen ca 10 minuter.
Dela tomaterna i halvor och grovhacka kaprisen.
Fräs haricots vertsen i olivoljan tillsammans med kaprisen, tillsätt tomaterna och låt dem bli varma.
Pressa potatisen och servera till torsken, rucolacrème, kaprisfräset och resten av rucolan.
 



10 juli 2015

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept