Translate to any language:

Fisk



Japansk kräftwok med wasabitopp
 


 

4 pers

250 g frysta, kokta kräftstjärtar
ca 200 g platta risnudlar
500 g frysta wokgrönsaker
Arla smör-& rapsolja
1 1/2 dl teriyakimarinad
1/2 dl rostade sesamfrön

Wasabitopp:
250 g KESO cottage cheese mini
1/2 tsk wasabipasta (japansk pepparrot)
1 msk hackad inlagd sushi ingefära

Tina kräftstjärtarna. Blanda ingredienserna till wasabitoppen. Koka nudlarna. Låt dem rinna av. Låt kräftstjärtarna rinna av. Stek grönsakerna i smör-& rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Rör i marinad, nudlar och kräftstjärtar och värm på igen. Strö över de rostade sesamfröna. Servera med wasabi-toppen.



04 april 2018

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept