Förrätt


 

Kall romsås med räkor och dill

2 1/2 dl crème fraiche naturell 
3 msk Sweet Chilisås 
1 liten burk röd stenbitsrom 
3 dl skalade räkor 
1 liten rödlök 
1 kruka dill 
1 liten knippe gräslök 
vitpeppar 
salt 
citronpeppar

1. Blanda crème fraiche, sweet chili och stenbitsrom i en skål. 
2. Hacka rödlöken mycket fint och blanda ner i crème fraiche-röran. 
3. Krydda med salt, vitpeppar och citronpeppar efter smak. 
4. Klipp gräslöken och dillen fint och rör ner i blandningen. 
5. Skala räkorna och blanda till sist ner dem i såsen. 
6. Dekorera eventuellt med ett par persiljekvistar och ställ i kylskåp en liten stund före servering.

01 augusti 2011


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept