Förrätt


 

Rensteksröra med löjrom


4 pers.
1 dl crème fraiche
1 dl färskost
1 msk dijonsenap
1 msk nyriven pepparrot
200 g rökt renstek, finstrimlad
1 msk finskuren gräslök
1 msk finhackad rödlök
Salt
Peppar

Till garnering
4 msk löjrom
1 tsk rödlök, finhackad
1 dl trattkantareller, syltade

Till servering
4 skivor kavring
Späda salladsblad

1. Blanda crème fraiche och färskost väl.
2. Smaksätt med dijonsenap och nyriven pepparrot.
3. Vänd ner renstek, gräslök och rödlök.
4. Smaka av med salt och peppar.
5. Bred rensteksröran på kavringen.
6. Garnera med löjrom, finhackad rödlök och de syltade trattkantarellerna.
7. Servera med en liten sallad.



26 mars 2012


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept