Förrätt

Nubbesallad II


4 pers.

300 g färskpotatis
1 burk matjessill, 200 g
2 dl Arla Ko® gräddfil
1 pressad vitlöksklyfta
3/4 dl hackad rödlök
2 msk hackad gräslök
1 dl hackad dill
1 msk lättrökt kaviar
1 krm svartpeppar
salt

Härlig, salt röra. Väldigt god på knäcke!

Borsta och koka potatisen. Låt den kallna och skär den i små bitar. Låt sillen rinna av och skär den i små bitar. Rör ihop gräddfil, lök, kaviar och svartpeppar. Blanda med potatis och sill. Smaka av med salt.
Servera med bröd, grönsaker och gärna kokt ägg.

Tips! Dubblera potatisen och uteslut sillen så får du en jättegod potatissallad. Servera till rökt eller grillad fisk.
 


04 juli 2013


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept