Förrätt

 

 

Tunnbrödssnittar med västerbottensost och rom

18 st

2 dl crème fraiche
1 dl kesella, 10 %
100 g riven västerbottensost eller lagrad prästost
80 g valfri rom
1 dl hackad dill
½ krm nymalen svartpeppar (efter smak)
3 mjuka rektangulära tunnbröd

Garnering:
½ dl hackad dill
½ dl hackad gräslök
80 g valfri rom

Blanda crème fraiche, kesella, ost, rom, dill och smaka av med svartpeppar. Bred oströra på ett tunnbröd och rulla ihop brödet från långsidan. Bred eventuellt lite smör längs långsidan som avslutar rullen så att brödet håller ihop bättre.
Skär cirka 6 bitar och doppa ena snittsidan i dill och gräslök. Ställ snittarna på ett fat och garnera med en liten klick rom.


11 april 2014


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept