GRILL



Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

 


4 port.

4 skivor fläskkarré, ca 500 g

Marinad:
2 msk konc äppeljuice
2 msk soja
3 msk skalad och riven ingefära
1 tsk malen koriander
2 msk olivolja

Tomatsalsa:
4 tomater i tärningar
1 hackad rödlök
3-4 msk mango chutney
1 finhackad chili
½ tsk salt
1 krm peppar

Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg köttskivorna i en form eller plastpåse och häll på marinaden. Marinera minst 30 minuter i rumstemperatur eller 2 timmar i kyl. Låt köttet stå i rumstemperatur innan det grillas om det har stått i kylen.
Grilla köttet 3-5 minuter på varje sida. Blanda ingredienserna till salsan och smaka av med salt och peppar.


 

16 april, 2012


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept