GRILL



 

Rub till kött, fisk och fågel



2 msk socker
1 1/2 msk flingsalt gärna wild garlic
1 msk svartpeppar
1 msk paprikapulver
1 tsk salvia
1 1/2 tsk vitlökspulver eller vitlökssalt
1 1/2 tsk lökpulver
1 1/2 tsk chilikrydda
1 krm kajennpeppar

En bra all around-rub till grillat kött, fågel och fisk. Gnid in kryddblandningen av peppar, paprika, salvia, vitlökspulver, chili och cayennepeppar i köttet ca fem minuter innan grillning. Ger gott om smak och klassisk grillkänsla.

Blanda samman ingredienserna. Förvara i tättslutande burk eller plastpåse. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.
 


09 augusti, 2013


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept