Translate to any language:

GRILL



 

Bun cha




3
portioner

Marinad:
1 riven gul lök
5 pressade vitlöksklyftor
2 msk fisksås
1 msk ljus soja
1 msk socker
2 tsk svartpeppar
1 msk matolja
400 g fläskfärs
200 g tunt skuren fläskkarré

Vietnamesisk dippsås:
3 dl vatten
1 dl fisksås
1 dl socker
0,5 dl vinäger
0,5 lime, pressad saft
1 pressad vitlöksklyfta
1 urkärnad och finhackad chili

Till servering:
risnudlar eller jasminris
grönsallad

Blanda ingredienserna till marinaden. Dela upp i två bunkar. Massera in marinaden i fläskfärsen och fläskkarrén var för sig och låt marinera, helst ett dygn i förväg.
Gör små pannbiffar av fläskfärsen. Trä biffar och fläskkarré var för sig på blötlagda träspett. Grilla snabbt cirka 10 minuter.
Blanda alla ingredienser till dippsåsen.


26 oktober, 2015


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept