VARMRÄTTER



Moo Padd Khing

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
2 msk olja
300 g fläskkött, skär i bitar
50-100 gram ingefära, skala och strimla
1-2 klyftor vitlök, hackade
200 g champinjoner, skär i skivor
2 msk fisksås
1 msk strösocker
1 gul lök, skär i bitar (2*2 cm)

Garnering:
Purjo- eller salladslök
 
Gör så här
· Värm oljan och bryn vitlöken.
· Lägg i fläsket, rör om och smaksätt med fisksås och strösocker.
· Lägg i ingefära, rör om.
· Häll i lite vatten om det är torrt.
· Lägg i gul lök och champinjoner.
· Rör om ett par minuter.
· Garnera med salladslök eller purjolök vid servering.
· För syns skull; blanda i lite paprika, purjolök

02 mars 2010

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept