VARMRÄTTER


 

Rökt skinka med ljummen potatissallad med mozzarella
 

4 pers. Under 45 min.

800 g potatis
salt och peppar
1 zucchini
2 msk olivolja
2 tomater
125 g mozzarella
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
3 msk frysta provencalska örter
1/2 påse rucola (ā 65 g)
240 g skivad rökt skinka

Koka potatisen i saltat vatten.
Skär zucchinin i bitar och stek i hälften av oljan.
Tärna tomaterna och mozzarellan.
Blanda resten av oljan med vinäger, vatten och örter till en dressing i en stor skål.
Skär potatisen i halvor. Vänd ner dem, alla grönsakerna och mozzarellan i dressingen. Smaka av med salt och peppar.
Servera salladen till skinkan.




31 augusti 2012

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept