Translate to any language:

VARMRÄTTER


Kasslergryta mexicana

 

 



Antal portioner: 4


400 g kassler
3 tomater
200 g färska champinjoner
1 blekselleristjälk
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 burk mild salsa, á 340 g
200 g philadelphiaost
Salt
Vitpeppar

Skär kassler och tomater i skivor.
Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar.
Hacka lök och vitlök.
Fräs grönsakerna (lök, vitlök, blekselleri och champinjoner) i en stor stekpanna.
Tillsätt salsa och philadelphiaost.
Låt såsen småputtra några minuter.
Lägg i den skivade kasslern och de skivade tomaterna.
Låt allt bli varmt.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Servera med kokt ris och en sallad.
 


måndag 20 november 2017


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept