Translate to any language:

VARMRÄTTER


 Kotletter med blomkål i pestogrädde



 

 

Antal portioner: 4

 

4 kotletter
salt, peppar
1 blomkålshuvud c:a 600 g
1 röd paprika
2 ½ dl mellangrädde
½ burk färdigköpt pesto
6-8 marinerade soltorkade tomater

Gör några snitt i den feta kanten på kotletterna. Bryn lite matfett i en stekpanna. Stek kotletterna c:a 3 minuter på varje sida. Salta och peppra. Håll kotletterna varma.
Dela blomkålen i buketter. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten 3-5 minuter.
Kärna ur och tärna paprikan. Hacka tomaterna.
Fräs paprikan i lite matfett. Tillsätt grädde och tomathack. Klicka ner peston. Låt såsen koka samman några minuter. Smaka av.
Häll såsen över den nykokta blomkålen och bjud kotellterna till


måndag 23 april 2018


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept