VARMRÄTTER

 

Chorizo enchilada


Portioner: 4
 

300 g chorizokorv
1 purjolök
smör-&rapsolja
3 dl fryst grönsaksmix med ärter, majs och paprika
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika
6 stora tortillabröd
2 dl Arla Köket® riven ost texmex

Till servering:
sallad
tacosås


Populära rullar som gör att både stora och små äter mer grönsaker. Här med lite lagom sting.
Sätt ugnen på 225º. Skär korven i skivor. Strimla purjolöken. Stek korv och purjolök i smör-&rapsolja i en stekpanna. Blanda i grönsaker och crème fraiche. Låt koka ihop 1-2 min.
Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt på ett ugnssäkert fat. Strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen 10-12 min.
Servera med sallad och tacosås

01 september 2010

 

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept