VARMRÄTTER

 

Pytt med kabanoss och tzatziki

4 pers.

2 hackade gula lökar
1 msk olja
250 g kabanoss i bitar
700 g skalade, kokta potatisar i tärningar
150 g gul paprika i tärningar
150 g röd paprika i tärningar
300 g zucchini i tärningar
3 krm salt
1 krm svartpeppar

Tzatziki:
200 g grovriven gurka
2 dl matyoghurt eller grekisk yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm salt
0,5 krm svartpeppar

Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
Servera pytten med tzatzikin.

03 mars 2011

 

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept