Translate to any language:

VARMRÄTTER


Indisk renskav i pitabröd


 

4 pers.


1 bit purjolök (ca 20 cm)
1 gul zucchini
1 msk rapsolja
1 paket fryst renskav (240 g)
1 msk smör
1/2 tsk garam masala-krydda
1 msk tomatpuré
1 tsk salt
1/2 dl vatten


Till servering
8 körsbärstomater
4 pitabröd
salladsblad, gärna krispsallad
matyoghurt

1 Ansa och skiva purjon. Halvera zucchinin på längden och skiva den tunt.
2 Fräs grönsakerna i oljan i en panna tills de har fått färg. Lägg åt sidan.
3 Fräs renskaven i smöret på hög värme tills vätskan kokat bort. Tillsätt grönsaker, garam masala, tomatpuré och salt. Häll på vatten och låt puttra ihop hastigt under omrörning.
4 Dra pannan åt sidan. Halvera tomaterna. Servera skaven i pitabröd med tillbehören.


fredag 02 mars 2018


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept