VARMRÄTTER


Cannelloni med skinka och rucola
2 pers. Under 45 min
 


200 g färska lasagneplattor
½ zucchini
125 g ricottaost
salt och peppar
120 g rökt skinka
½ msk olivolja
½ förp pastasås med basilika (à 390 g)
½ dl vatten

Till servering
35 g rucola
½ burk gröna oliver (à 140 g)

Sätt ugnen på 225˚C.
Lägg ut lasagneplattorna på skärbrädan. Skiva med hjälp av en osthyvel långa remsor av zucchini.
Bred på 1 msk ricotta på varje pastaplatta. Krydda alltsammans med salt och peppar. Lägg på zucchini och skinka, rulla ihop.
Smörj en ugnssäker form med olivolja och lägg i rullarna.
Blanda tomatsåsen med 1 dl vatten och häll över rullarna, klicka på resterande ricotta och sätt in formen mitt i ugnen och baka av i ca 20 minuter.
Servera cannellonin med rucola och oliver.



10 oktober 2012

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept