VARMRÄTTER


Makaronipudding II

Antal personer: 4



8 dl kokta makaroner = 4 dl okokta
1 purjolök
200 g frysta höstgrönsaker eller strimlade, förvällda rotsaker
200 g korv, gärna av lamm
smör
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 ägg
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk

 

Sätt ugnen på 200 grader. Skär purjolöken och de frysta rotsakerna i strimlor. Skiva korven. Fräs allt i smör i en stekpanna. Rör ner de kokta makaronerna och smaksätt med rosmarin, salt och peppar. Häll det i en smord ugnssäker form. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk. Häll det i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min.

 


04 mars 2013

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept