VARMRÄTTER


Tonfiskpasta med pepparrot
 

4 pers.
30 min.


4 port pasta (gärna spirali)
300 g haricots verts
2 burkar tonfisk i vatten (ā 185 g)
1 msk riven pepparrot
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk olivolja
2 msk dill
2 tomater
1/2 gurka
1/2 påse babyspenat (ā 65 g)
salt och peppar
1 1/2 dl gräddfil

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Spola pastan i ljummet vatten och låt rinna av.
Koka haricots verts enligt anvisningen på förpackningen och låt svalna.
Låt tonfisken rinna av. Skala och riv pepparroten.
Blanda senap, vinäger, vatten, olja, dill och pepparrot i en stor bunke.
Skär tomater och gurka i stora tärningar.
Blanda alla ingredienser, vänd i spenaten och smaka av med salt och peppar.
Servera tonfiskpastan med gräddfil och gärna bröd.

 


24 juli 2013

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept