Translate to any language:

VARMRÄTTER



 Räk- och paprikapasta

Portioner:  4



4 port pasta, gärna gnocchi
2 förp räkor i lake (ā 360 g)
1 gul lök
1 röd paprika
2 tomater
1 msk smör eller margarin
1 tsk curry
2 1/2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl crčme fraiche
salt
2 krm cayennepeppar

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Låt räkorna rinna av.
Skala och hacka löken. Dela och kärna ur paprikan, skär den och tomaterna i små tärningar.
Hetta upp matfettet i en kastrull. Fräs lök och paprika mjuka och krydda med curryn. Fortsätt fräsa en liten stund under omrörning.
Rör ner tomater, vatten, smulad buljongtärning och crčme fraiche och låt koka några minuter. Smaka av med salt och cayennepeppar.
Vänd ner räkorna i såsen och låt dem bli varma. Blanda sedan såsen med den nykokta pastan.



22 december 2017

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept