VARMRÄTTER


 

Trattkantarellfylld lövbiff och pastapytt

DSC_0352

4 pers.

Pastapytt:
4 dl okokt pasta
1 msk olja
2 morötter
1 purjolök
1 liten röd paprika
1 liten grön paprika
1 liten squash
2 krm rosmarin
Salt, peppar

Lövbiffen:
4 lövbiffar
1 dl stekta trattkantareller, c:a 200 g färska
4 msk lätt crème fraiche
1 krm citrontimjan
Salt, peppar
2 msk margarin eller smör

Koka pastan. Skär grönsakerna i bitar och stek dem 1-2 min i olja och kryddor. Rör ned pastan.
Blanda stekt svamp, lätt crème fraiche och kryddor. Klicka ut röran på lövbiffarna. Vik ihop dessa, fäst med tandpetare. Stek köttet med dess fyllning knappt 2 min på vardera sida, salta och peppra.
Servera lövbiffen på en bädd av pastapytt.

13 maj 2011

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept