VARMRÄTTER


 

Kräftpasta med purjo och paprika


4 port.

280 g pasta t ex fjärilar
1 burk (360 g) kräftstjärtar i lake
1 purjolök
2 paprikor. gärna i olika färger
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl smaksatt crème fraiche t ex med paprika och chili.

Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Fräs purjo och paprika i olja några min. Krydda med salt och peppar. Låt pastan rinna av. Häll tillbaka i grytan och rör i crème fraiche och kräftstjärtar. Låt alltsammans bli varmt.
Strö purjo och paprika över kräftpastan och servera med bröd och strimlad sallad.
 



01 mars 2012

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept