Vegetarisk


Quornfilé med bearnaisesvängd potatis

 

DSC_0084

4 pers 

400 g quornfilé
750 g delikatesspotatis eller små potatisar
400 g grönsaker t ex sockerärter och morötter
1 tsk japansk soja
3 msk Arla® smör-&rapsolja
3 dl Kelda® sås bearnaise

 Tina quornfilén. Tvätta potatisen men låt skalet vara kvar. Skär potatisen i 1 ½ cm tjocka skivor. Koka potatis och grönsaker var för sig i lättsaltat vatten. Blanda soja och 2 msk smör-&rapsolja. Pensla quornfiléerna på båda sidor och stek dem i resten av smör-&rapsolja ca 2 min per sida. Häll av vattnet från potatis och grönsaker och låt dem ånga av. Blanda försiktigt potatis och sås.
Servera filéerna med potatisen och grönsakerna.

 

 

 

torsdag, 03 februari 2011

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept